SLUŽBY REALITNEJ KANCELÁRIE SA OPLATIA (ČASŤ 2.)

6 októbra, 2020

V predchádzajúcom článku sme sa venovali výhodám spolupráce s realitnou kanceláriou. Kúpa alebo predaj nehnuteľností býva niekedy veľmi zložitý, preto je vhodné sa obrátiť na dobrú realitnú kanceláriu, ktorá má v oblasti realít skúsenosti. Spolupráca s realitnou kanceláriou totiž prináša so sebou veľké výhody. Poďme sa spolu pozrieť na ďalšie z nich.

Fotografia predáva

V dnešnej digitálnej dobe plnej technologických vymožeností sa môže zdať všetko jednoduché. Áno, možno máte najnovší iPhone a trúfate si nafotiť svoju nehnuteľnosť. Možno máte aj nejaký ten fotoaparát, ktorým zachytávate spomienky z výletov. Cvak – cvak a bude to. No očakávanie a realita sú zrazu odlišné. Fotografie sú tmavé, uhol záberu je zlý, zaostrenie je nulové. Vďaka šikovnej realitnej fotografke môžete mať profesionálne a kvalitné fotografie, ktoré vám pomôžu predať alebo prenajať vašu nehnuteľnosť oveľa rýchlejšie. Každého kupca predsa zaujíma, ako nehnuteľnosť vyzerá.

Propagácia

Máte Facebook, máte Instagram. To bude stačiť. Zverejníte to na svojom profile, kamaráti to zazdieľajú Snáď sa niekto ozve. Dnešná online doba nám ponúka hneď niekoľko možností, ako nájsť a osloviť potenciálnych záujemcov o nehnuteľnosť. Rýchlo, jednoducho a efektívne. Práve v tom vám pomôže realitná kancelária, ktoré rozhodí svoje siete. Zabezpečí zverejnenie inzerátu na realitných serveroch, využije internú databázu klientov hľadajúcich práve vašu nehnuteľnosť. Niektoré realitné kancelárie dokonca nadväzujú aj na dlhodobú spoluprácu s inými realitnými kanceláriami a potenciálnymi investormi. Využívajú svoje webové stránky a sociálnym siete, ktoré navštevujú stovky používateľov denne, a to aj vďaka platenej reklame.

Home staging

Šancu urobiť dobrý prvý dojem máme nie len v partnerskom živote, ale aj pri predaji nehnuteľnosti. Rovnako ako sa snažíme upraviť svoj zovňajšok pred prvým stretnutím, mali by sme sa snažiť upraviť aj svoju nehnuteľnosť pred prvou obhliadkou. Práve v tom spočíva kúzlo homestagingu, o ktorý sa správna realitná kancelária vždy postará. Vytvorí z vašej nehnuteľnosti príjemný a oku lahodiaci priestor, ktorý si kupujúci zamiluje na prvý pohľad.

Obhliadky nehnuteľností

Zastrešenie komplexnej komunikácie spojenej s prezentáciou nehnuteľnosti. Aj o to sa realitná kancelária postará. Pravidelne by vás mala informovať o dopyte, vzhliadnutí inzerátu a počte obhliadok. Zohľadňovať by pri tom mala preferencie daného klienta a prispôsobiť mu aj prezentáciu nehnuteľnosti. Na druhej strane vám môže pomôcť pri výbere a obhliadke nehnuteľnosti, ktorú budete mať záujem si prenajať alebo kúpiť. Poradí vám, na čo je dôležité sa sústrediť a aké parametre či faktory je potrebné brať do úvahy.

Veríme, že tieto dôvody vás minimálne primäli k tomu, aby ste popremýšľali nad voľbou realitnej kancelárie. Predsa len deň má 24 hodín a vy máte len jedno zdravie. Šetrite sa, aby ste si ho mohli užívať vo svojej novej nehnuteľnosti.